TERMENI ȘI CONDIȚII

Citiți cu atenție Termenii și Condițiile de utilizare (în continuare „Acord” sau „Termeni și Condiții”), Politica noastră de confidențialitate și Politica cookie-urilor înainte de a utiliza aplicația WONDER BABY, întrucât conțin informații cu privire la drepturile și obligațiile dumneavoastră legale.

Data ultimei actualizări: 14.06.2022

 1. ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Prin crearea unui cont sau accesarea sau utilizarea aplicației, recunoști că accepți și ești de acord să fii obligat de termenii prezentului acord.

Doctor Swiss S.R.L. este entitate juridică înregistrată în România, cu sediul in București, sector 3, Bd Octavian Goga, nr 23, bl M106, sc 1, ap 31, înregistrata la Registrul Comerțului București sub nr. J40/3061/2017 si având Codul Unic de Înregistrare 37181291, fiind dezvoltatorul și deținătorul legal al aplicației WONDER BABY, iar prin orice referință la aplicația WONDER BABY, aceasta se consideră a fi făcută la Doctor Swiss S.R.L.

Este posibil să modificăm periodic acest Acord. Te vom notifica prin e-mail, prin intermediul aplicației sau prezentându-ti o nouă versiune a acordului pentru ca tu să acceptați dacă facem modificări care iți modifică material drepturile. Utilizarea continuă a aplicației după data efectivă a unei versiuni actualizate a acordului va indica acceptarea acordului astfel cum a fost modificat.

 1. DISCLAIMER PRIVIND SERVICIILE OFERITE DE WONDER BABY

WONDER BABY NU ESTE UN FURNIZOR DE ÎNGRIJIRE MEDICALĂ LICENȚATĂ ȘI APLICAȚIA NU ESTE CREATĂ PENTRU ÎNLOCUIREA CONSILIERII/DIAGNOSTICĂRII/TRATĂRII MEDICALE PROFESIONALE OFERITE ÎN SPITALE/CLINICI/CABINETE ETC.

Dacă consideri că ai o urgență medicală, suna la 112 sau mergi imediat la cel mai apropiat spital de urgență.

În cazul în care decizi să utilizezi Aplicația WONDER BABY, iti asumi integral responsabilitatea privind modalitatea în care înțelegi să utilizezi Aplicația și serviciile și produsele puse la dispoziție de Aplicația WONDER BABY. 

Serviciile aplicației WONDER BABY sunt puse la dispoziția Utilizatorilor ca atare, fără nicio garanție, de orice fel, explicită sau implicită. Astfel, aplicatia WONDER BABY nu oferă nicio garanție în ceea ce privește, dar fără a se limita la, faptul ca programările listate în cadrul WONDER BABY vor îndeplini/satisface cerințele Dvs. sau vor fi disponibile în mod continuu, neîntrerupt, sigure sau fără erori ori cu privire la încadrarea dezvoltării copilului în graficele internaționale utilizate pentru monitorizarea dezvoltării acestuia.

Scopul principal al aplicației este de a oferi un liant între Specialiști și Utilizatori și dorește să pună la dispoziție tuturor utilizatorilor interesați, informații despre Serviciile și campaniile WONDER BABY, oferind posibilitatea accesării atât a serviciilor de asistență medicală, cât și a serviciilor conexe oferite de aplicație privind monitorizarea dezvoltării copilului care ajută la menținerea calității sănătății prin intermediul tehnologiei.

Aplicația WONDER BABY nu garantează calitatea serviciilor disponibile în cadrul aplicației, a Utilizatorilor sau cu privire la acuratețea, actualitatea, corectitudinea, completitudinea sau fiabilitatea conținutului sau a serviciilor livrate prin aplicația WONDER BABY.

WONDER BABY nu își asumă nicio responsabilitate pentru acțiunile sau omisiunile utilizatorilor, medicilor și specialiștilor, furnizorilor sau terților, Utilizatorii înțelegând ca WONDER BABY nu este un furnizor de îngrijire medicală licențiat și aplicația nu este creată pentru înlocuirea consilierii/diagnosticării/tratării medicale profesionale oferite în spitale/clinici/cabinete etc.

Nerespectarea de către Utilizatori în calitate de Beneficiar a obligațiilor sale determinate de prestarea serviciilor medicale si reglementate de articolele prezentului acord, nu face pe WONDER BABY răspunzător pentru nicio pretenție sau acțiuni introduse sau instituite împotriva WONDER BABY de Beneficiar sau oricare alt terț.

Medicul care a efectuat serviciul medical răspunde întotdeauna pentru respectivul act medical, conform normelor medicale ale Colegiului Medicilor si prevederilor legale aplicabile. Prestatorul de servicii medicale răspunde în condițiile legii civile pentru prejudiciile produse de personalul medical angajat, în solidar cu acesta.

Orice informație, sfat, părere, clarificare oferite de aplicația WONDER BABY, obținute direct sau prin intermediul aplicației, nu vă determină în mod automat o garanție oferită de WONDER BABY, decât în condițiile expres stipulate în prezentul Acord.

 1. APLICAȚIA WONDER BABY

Aplicația WONDER BABY este un furnizor de tehnologie care pune la dispoziție o aplicație online securizată pentru achiziționarea serviciilor de telemedicina oferite de medici pediatrici și facilitarea, accesarea, cumpărarea, consumarea acestor Servicii de către Utilizatori in vederea  monitorizării sănătății copilului pentru care a fost creat un profil în aplicație, precum si servicii conexe pentru monitorizarea creșterii si evoluției copilului pentru care se creează un profil în cadrul aplicației, oferind, dar nelimitându-se la următoarele servicii:

 • Servicii de intermediere a serviciilor medicale prestate de medici pediatrici in beneficiul utilizatorilor prin intermediul telemedicinii, aplicația fiind un instrument de comunicare cu Pacienții (video-audio, chat), prin care Medicii Specialiști pot oferi servicii de telemedicină, sau, după caz, asistență specializată fără caracter medical prin intermediul tehnologiei informației și mijloacelor electronice de comunicare, permițând totodată și efectuarea și confirmarea rapidă a programărilor;
 • Servicii de monitorizare a perioadelor în care trebuie întreprinse anumite acțiuni în privința copilului;
 • Jurnal de hrănire a copilului prin alaptare, biberon, mancare solida si corelare cu indicatii pediatrice cu privire la necesarul de mâncare zilnic;
 • Jurnal si monitorizare a perioadelor de somn ale copilului si corelare cu indicatii pediatrice cu privire la necesarul de somn zilnic;
 • Jurnal medical utilizatorul având optiunea de a incarca intr-un singur loc analize, consultații si diagnostice medicale;
 • Monitorizarea medicamentelor si vitaminelor acordate copilului cu optiunea de a primi notificari din partea aplicatiei cu privire la ora de acordare a medicamentelor;
 • Monitorizarea temperaturii și a greutății;
 • Încadrarea creșterii copilului în graficele internaționale de dezvoltare motorie;
 • Oferirea de sfaturi validate de medici pediatri în privința dezvoltării copilului întemeiate pe informațiile cuprinse în profilul de copil al utilizatorului;
 • Comercializarea unor dispozitive medicale precum cântare, termometre, etc. care facilitează și ușurează utilizarea opțiunii de monitorizare a creșterii și evoluției copilului, etc.

Pentru utilizarea aplicației și a funcționalităților puse la dispoziție de către aplicatia WONDER BABY trebuie ca mai întâi să te înregistrezi și să obții un cont de utilizator.

În eventualitatea în care optezi pentru utilizarea aplicației ca și vizitator, aceasta va putea fi folosită doar pentru accesarea funcționalităților de Blog și Shop, iar funcționalitățile specifice aplicației WONDER BABY de urmărire a creșterii si evoluției copilului, dosar medical, precum si personlizarea continutului in functie de varsta copilului,  fiind rezervate doar utilizatorilor care s-au înregistrat și obținut un cont în prealabil.

Aplicatia WONDER BABY NU ESTE UN FURNIZOR DE ÎNGRIJIRE MEDICALĂ LICENȚATĂ ȘI APLICAȚIA NU ESTE CREATĂ PENTRU ÎNLOCUIREA CONSILIERII/DIAGNOSTICĂRII/TRATĂRII MEDICALE PROFESIONALE OFERITE ÎN SPITALE/CLINICI/CABINETE ETC, ci doar pune la dispoziție o aplicație online ale cărei funcționalități sunt menite să ofere utilizatorilor posibilitatea de a intra in contact cu medici specialiști in vederea monitorizării sănătății copilului înregistrat ca profil in aplicație, precum și posibilitatea de a tine un jurnal complet cu privire la creșterea si evoluția copilului, precum și date și informații relevante în legătura cu dezvoltarea copilului.

Din perspectiva utilizatorilor , WONDER BABY se adresează părinților și persoanelor fizice sănătoase care vor să își păstreze cât mai mult această stare de sănătate și care își doresc să aibă acces la cei mai cunoscuți furnizori de servicii de asistență specializată cu sau fără caracter medical care au experiență și rezultate în domeniul lor de activitate și care pot contribui la ajutarea utilizatorilor în procesul de menținere a unui stil de viață sănătos.

Toate interacțiunile dintre Specialist și Utilizator (mesaje, schimb de fișiere, rezervări, ședințe online etc) vor fi făcute și acceptate pe propriul risc al fiecărui Utilizator, precum și comenzile de produse comercializate prin intermediul aplicației WONDER BABY vor fi cumpărate pe propria răspundere, WONDER BABY negarantând calitatea, eficiența și rezultatele produselor listate.

Astfel, înțelegeți și sunteți de acord că WONDER BABY:

 • Nu poate și nu controlează nicio informație aferentă Conținutului Utilizatorului (informațiile disponibile în profilul Utilizatorilor, datele asociate dosarului medical, etc.) chiar dacă aceasta a fost sau nu redactată conform regulilor și / sau bunelor practici WONDER BABY;
 • WONDER BABY nu este un furnizor de îngrijire medicală licențată;
 • Nu este răspunzător pentru calitatea și eficiența produselor comercializate prin intermediul aplicației WONDER BABY;
 • Nu este răspunzător pentru calitatea și eficiența serviciilor profesionale prestate de către medicii specialiști ale căror servicii de telemedicina sunt accesate  prin intermediul aplicației.
 • WONDER BABY nu garantează calitatea serviciilor disponibile în cadrul aplicației, a Utilizatorilor sau cu privire la acuratețea, actualitatea, corectitudinea, completitudinea sau fiabilitatea conținutului sau a serviciilor livrate prin aplicația WONDER BABY;
 • WONDER BABY nu oferă nici o garanție în ceea ce privește, dar fără a se limita la, încadrarea/încadrarea corectă a dezvoltării copilului în graficele internaționale utilizate pentru monitorizarea dezvoltării acestuia.
 • RESTRICȚII DE VÂRSTĂ

Aplicația WONDER BABY și conținutul furnizat în cadrul aplicației sunt adresate doar persoanelor care au împlinit deja vârsta de 18 ani.

Orice accesare sau utilizare a aplicației WONDER BABY de către o persoană care nu a împlinit vârsta de 18 ani este complet interzisă, cu excepția cazului în care pentru persoanele cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani a fost exprimat consimțământul reprezentantului legal pentru utilizarea aplicației.

Prin utilizarea aplicației WONDER BABY confirmați și garantați faptul că aveți vârsta de 18 ani la data respectivei accesări sau a reprezentantul legal și-a exprimat consimțământul cu privire la utilizarea aplicației în cazul în care aveți o vârstă cuprinsă între 16 și 18 ani.

Pentru a utiliza aplicația, vi se va cere să creați sau să actualizați un cont („Cont”) și vi se va solicita să furnizați anumite informații personale, care pot include numele., sexul, data nașterii, adresa de e-mail, relatia cu copilul etc.. Aceste informații vor fi păstrate și utilizate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate, care poate fi regăsită în meniul aplicației WONDER BABY, sectiunea Setari.  

Esti de acord că vei furniza informații exacte și complete și că vei actualiza aceste informații cu promptitudine după ce se modifică.

Ne rezervăm dreptul de a limita disponibilitatea pentru utilizatorii cu vârsta sub 18 ani a anumitor conținuturi din aplicație, la propria noastră discreție.

 • DISCLAIMER PRIVIND UTILIZAREA APLICAȚIEI DE CĂTRE MINORI

INFORMAȚIILE DIN APLICAȚIE NU INSTIGĂ SAU PROMOVEAZĂ COMPORTAMENTE SEXUALE ÎNTRE MINORI, IAR CONȚINUTURILE FĂCUTE DISPONIBILE ÎN CADRUL APLICAȚIEI NU SUNT DESTINATE ÎN MOD EXPRES UNOR ANUMITE PERSOANE. TOATE INFORMAȚIILE OFERITE ÎN CADRUL APLICAȚIEI SUNT NUMAI ÎN SCOPURI DE URMARIRE A DEZVOLTARII SI EVOLUTIEI NORMALE A COPIILOR.

 • DEFINIȚII
 • Utilizator – reprezintă orice persoană sau entitate care a parcurs procesul de înregistrare în cadrul aplicației WONDER BABY, incluzând, dar fără a se limita la Clienți și Specialiști;
 • Conținut – reprezintă orice material text, grafic, imagini, sunete, produs software, audio, video, informații sau alte materiale;
 • Conținut WONDER BABY – reprezintă întregul conținut pe care WONDER BABY îl pune la dispoziție prin aplicația WONDER BABY sau are legătură cu campaniile promoționale / publicitare sau cu canalele oficiale de social media, incluzând chiar conținut licențiat de către un Terț;
 • Conținut Utilizator – semnifică întregul conținut pe care Utilizatorul îl redactează, încarcă, afișează, publică, transmite sau îl include în profilul său de Utilizator. Forma acestui tip de conținut respectă regulile aplicației, recomandările acesteia și / sau bunele practici WONDER BABY;
 • Specialist – reprezintă un medic profesionist care  prestează servicii medicale in mod legal, în prealabil înregistrat într-un modul oferit special pentru medici pentru a presta serviciile de telemedicina care sunt accesate de utilizator prin aplicație;
 • Serviciu Specialist – reprezintă orice activitate și/sau serviciu care se poate presta în mod legal și legitim în mediul online și/sau într-o locație fizică (sediu, cabinet, birou etc.) sau dacă nu este explicit interzis prin legea țării / statului / teritoriului în cadrul căruia Specialistul își desfășoară activitatea, de către un Specialist prestator, prin interacțiunea directă (audio și/sau video și/sau în persoană, într-o locație fizică) cu unul sau mai mulți clienți, independent sau simultan, fiind permise în România serviciile de Telemedicină conform dispozițiilor art. 301 din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății;
 • Telemedicină – totalitatea serviciilor medicale furnizate la distanță, fără prezența fizică simultană a personalului medical și a pacientului, pentru stabilirea diagnosticului, indicarea tratamentului, monitorizarea unor afecțiuni sau indicarea unor metode de prevenție a bolilor, în mod securizat, prin intermediul tehnologiei informației și mijloacelor electronice de comunicare;
 • Client – reprezintă un Utilizator care solicită unui Specialist rezervarea unei Sesiuni / Programări prin intermediul aplicației WONDER BABY sau un Utilizator care participă la o ședință online, desfășurată pe WONDER BABY cu Specialistul listat în aplicația WONDER BABY. De asemenea, prin Client se înțelege și Utilizatorul care achiziționează servicii și produse puse la dispoziție de WONDER BABY cum ar fi abonamente sau produse medicale destinate specificului aplicației. În cadrul prezentelor T&C, prin referirea la Utilizator în cadrul relației medic-pacient sau utilizator-Wonder Baby se va înțelege calitatea acestuia de Client al serviciilor de telemedicină achiziționate sau ale serviciilor sau produselor disponibile în cadrul aplicației.;
 • Ședință, Programare sau Sesiune – reprezintă un serviciu practicat de Specialist în vederea asigurării telemedicinii prin intermediul aplicației online și este listat de către WONDER BABY în vederea consumării și/sau achiziționării serviciilor de către un Utilizator, prin intermediul aplicației WONDER BABY
 • CUMPĂRĂTOR poate fi orice Utilizator al aplicației WONDER BABY care achiziționează produsele comercializate de WONDER BABY sau de către o terță persoană juridică în cadrul secțiunii de SHOP a aplicației;
 • VÂNZATOR – Calitatea de vânzător poate aparține atât Doctor Swiss S.R.L. deținător al aplicației WONDER BABY atunci când produsele sunt comercializate de către aceasta, cât și de către orice persoană juridică care comercializează produse specifice serviciilor puse la dispoziție de WONDER BABY și care au un contract încheiat cu WONDER BABY în vederea listării produselor comercializate de către aceștia în cadrul aplicației WONDER BABY.
 • CUMPĂRĂTOR CONSUMATOR orice Utilizator persoană fizică așa cum este definit la art. 2 pct. 2 din Ordonanța Guvernului nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare („OUG 21/1992”) care își face cont/accesează un cont existent și achiziționează produse listate în cadrul Aplicației WONDER BABY;
 • PRODUSE – produsele care pot fi achiziționate de către Cumpărător, puse la dispoziția acestuia spre vânzare de către WONDER BABY sau de către o terță persoană juridică prin intermediul aplicației WONDER BABY;
 • CONTRACT – contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător prin intermediul aplicației WONDER BABY, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanță, până la și inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;
 • CONDIȚII DE UTILIZARE

Prin utilizarea aplicației WONDER BABY, acești Termeni și Condiții de Utilizare vă sunt aplicabile și descriu relația dintre dvs. și Doctor Swiss S.R.L., dezvoltatorul și deținătorul aplicației WONDER BABY, echivalând unui document cu forță juridică obligatorie între Părți.

Doctor Swiss S.R.L. este entitate juridică înregistrată în România, cu sediul in București, sector 3, Bd Octavian Goga, nr 23, bl M106, sc 1, ap 31, înregistrata la Registrul Comerțului București sub nr. J40/3061/2017 si având Codul Unic de Înregistrare 37181291, fiind dezvoltatorul și deținătorul legal al aplicației WONDER BABY, iar prin orice referință la aplicația WONDER BABY, aceasta se consideră a fi făcută la Doctor Swiss S.R.L.

Prin utilizarea aplicației WONDER BABY ești de acord să te conformezi și să răspunzi legal față de termenii și condițiile de utilizare prezentate, indiferent dacă ești sau vei deveni un Utilizator.

WONDER BABY reprezintă o aplicație menită să conecteze/faciliteze interacțiunea dintre Specialiști, care pot presta o activitate în mod legal online si Clienți/Utilizatori care caută sau au nevoie de serviciile practicate de aceștia, servicii care pot fi accesate prin intermediul aplicației WONDER BABY.

Medicul care a efectuat serviciul medical răspunde întotdeauna pentru respectivul act medical, conform normelor medicale ale Colegiului Medicilor si prevederilor legale aplicabile. Prestatorul de servicii medicale răspunde în condițiile legii civile pentru prejudiciile produse de personalul medical angajat, în solidar cu acesta

De asemenea, WONDER BABY pune la dispoziție o aplicație în care sunt listate produse medicale comercializate de terți autorizați și care îndeplinesc condițiile specificității serviciilor puse la dispoziție de WONDER BABY.

Acest Acord stipulează și guvernează accesul și utilizarea de către tine a aplicației WONDER BABY și reprezintă un contract între tine și WONDER BABY.

Nerespectarea utilizării aplicației în conformitate cu Termenii și Condițiile de Utilizare poate face obiectul aplicării unor sancțiuni civile, contravenționale sau penale.

În eventualitatea în care optezi pentru utilizarea aplicației ca și vizitator, aceasta va putea fi folosită doar pentru accesarea funcționalităților de Blog și Shop, funcționalitățile specifice de urmarire crestere si evolutie, continut si sfaturi personalizate și dosar medical fiind rezervate doar utilizatorilor care s-au înregistrat și obținut un cont în prealabil. Însă, pentru achiziționarea efectivă a produselor comercializate pe aplicația WONDER BABY în secțiunea de SHOP este necesară acceptarea Termenilor și Condițiilor, precum și Politica GDPR.

Înțelegi și ești de acord că, prin utilizarea și accesarea aplicației WONDER BABY, descărcând, publicând sau consumând orice conținut pe aplicație, ceritifici faptul că ai citit, ai înțeles și ai agreat că aceste condiții și termeni de utilizare, iti sunt opozabile și doar astfel poti beneficia de serviciile WONDER BABY, chiar dacă te-ai înregistrat sau nu în aplicație.

Dacă nu ești de acord cu aceste condiții de utilizare, atunci nu ai niciun drept să accesezi sau să utilizezi aplicația WONDER BABY sau întregul conținut.

 • PAROLE

Sunteți responsabil pentru luarea tuturor măsurilor rezonabile pentru a vă asigura că nicio persoană neautorizată nu va avea acces la parolele sau contul aplicației dvs.

Este responsabilitatea dvs. exclusivă cu privire la:

 • Controlul diseminării și utilizarea numelui de conectare și a parolelor;
 • Autorizați, monitorizați și controlați accesul și utilizarea contului și parolei dvs. de aplicație;
 • Informați imediat WONDER BABY dacă credeți că contul sau parola dvs. au fost compromise sau dacă există orice alt motiv pentru care trebuie să dezactivați o parolă. Trimiteți-ne un e-mail la office@doctor-swiss.com

Acordați WONDER BABY și tuturor celorlalte persoane sau entități implicate în funcționarea aplicației dreptul de a transmite, monitoriza, prelua, stoca și utiliza informațiile dvs. în legătură cu funcționarea aplicației.

WONDER BABY nu își poate asuma și nu își asumă nicio răspundere pentru orice informație pe care o trimiteți sau utilizați sau utilizarea incorectă a informațiilor transmise sau primite de către dvs. sau de către terți folosind aplicația.

În cazul în care sesizați sau există suspiciuni asupra utilizării frauduloase a contului dvs., aveți responsabilitatea anunțării de urgență a societății WONDER BABY.

 1. CONTUL DE UTILIZATOR

Pentru a beneficia de serviciile și produsele puse la dispoziție de aplicația WONDER BABY este necesară crearea unui cont de Utilizator.

Contul tău de Utilizator și Profilul tău vor fi create în baza informațiilor personale pe care ai decis să le completezi și să le pui la dispoziția noastră conform Politicii GDPR.

Contul de Utilizator va putea fi creat și prin intermediul platformelor online cum ar fi, dar nelimitându-se la: Facebook, Google, Apple.

În cadrul aplicației WONDER BABY poți avea un singur cont activ de Utilizator, însă este permisă crearea mai multor profiluri de copil în funcție de numărul de copii pentru care intenționați să folosiți aplicația.

WONDER BABY își rezervă dreptul de a suspenda sau chiar închide contul tău de Utilizator și, astfel, de a limita / opri accesul la aplicație în cazul în care creezi mai mult de un cont de Utilizator sau în cazul în care orice informație furnizată pe parcursul procesului de înregistrare, sau chiar ulterior, se dovedește a fi inexactă, incompletă, de neactualitate sau în contradicție cu acești Termeni și Condiții.

 • INSTRUCȚIUNI PRIVIND REZERVAREA SESIUNILOR, CONDIȚIILE FINANCIARE ȘI DE PLATĂ
 • Furnizarea de servicii de intermediere în asistență medicală prin telemedicină

Aplicația oferă posibilitatea de a furniza asistență medicală Utilizatorilor prin telemedicină, în zilele și intervalul orar în care Utilizatorul a achiziționat o sesiune cu un medic specialist pentru furnizarea de servicii medicale de specialitate, așa cum este acesta detaliat în cadrul Aplicației. 

Telemedicina reprezintă serviciile medicale furnizate la distanță, fără prezența fizică simultană a personalului medical și a pacientului, pentru stabilirea diagnosticului, indicarea tratamentului, monitorizarea unor afecțiuni sau indicarea unor metode de prevenție a bolilor, în mod securizat, prin intermediul tehnologiei informației și a mijloacelor electronice de comunicare.

Prestarea asistenței medicale prin telemedicină este disponibilă ca o alternativă a consultațiilor în prezența fizică a medicului și poate fi limitată cu privire la posibilitățile de diagnosticare. Prin utilizarea acestui Serviciu declari că ești de acord și înțelegi orice astfel de limitări (de natură juridică sau altele) și ești de acord că este responsabilitatea ta integrală să informezi în mod complet și corect medicul specialist cu privire la situația de fapt pentru care soliciți serviciile acestuia, iar acesta din urmă are responsabilitatea  de informare a Utilizatorului cu privire la drepturile acestuia conferite de lege, obligații și orice alte aspecte necesare furnizării de servicii de telemedicină.

Pentru a putea oferi asistență medicală prin utilizarea Aplicației, este necesar ca Utilizatorul să dețină un cont în Aplicație și să utilizeze Aplicația. 

Prin intermediul Aplicației vei putea să îți organizezi programările cu medicii specialiști care prestează servicii de telemedicină prin intermediul aplicației Wonder Baby și vei putea comunica de la distanță cu aceștia prin intermediul chatului sau prin video-audio. Acestea vor putea fi discuții libere sau în cadrul unor consultații/sesiuni formale. Solicitarea unei consultații/sesiuni va putea fi făcută de către Utilizator în Aplicație prin alegerea unui spațiu ce apare disponibil în programul presetat de Specialist, iar Specialist va primi automat email cu această solicitare din Aplicație și va trebui să aprobe programarea. Prestarea serviciilor către Pacienți se va face la ora și ziua selectată de Utilizator în cadrul aplicației prin intermediul efectuării unei programări.

Confirmarea unei programări va avea loc prin email și notificare în Aplicație și poate fi vizualizată în secțiunea destinată Programările mele.

Atât Utilizatorul, cât și medicul specialist, vor putea să încarce documente în cadrul sesiunii de telemedicină direct în cadrul aplicației (de ex. fișe de diagnostic, rapoarte medicale). Dacă Utilizatorul și-a creat un dosar medical virtual în Aplicație poate să comunice Specialistului documentele sale medicale (rezultate analize, rețete medicale, trimiteri și rezultate consultații medicale etc.), astfel încât comunicarea medic-pacient să fie cât mai ușoară. 

Aplicația oferă posibilitatea de a genera un raport sumar după fiecare consultație/sesiune efectuată, în care Utilizatorul va putea identificat informații precum durata consultației/sesiunii, tipul consultației/sesiunii (serviciului), prețul, numele Specialistului și al Utilizatorului și mențiunile Specialistului conform consultației/sesiunii. WONDER BABY va putea modifica formatul raportului disponibil în Aplicație oricând, după cum va considera oportun și necesar. 

Asistența medicală furnizată prin utilizarea Aplicației va fi acordată doar pe baza datelor, informațiilor și simptomelor furnizate de către Utilizator, astfel că este responsabilitatea acestuia să furnizeze informații reale și complete legate de starea sa de sănătate, simptome, tratamente și alte informații relevante. Totodată, este responsabilitatea Utilizatorului să respecte programările pentru consultații online. 

WONDER BABY asigură confidențialitatea comunicării medic – pacient prin faptul că WONDER BABY și personalul său nu au acces la informațiile stocate în Aplicație legate de conținutul asistenței furnizate (cum ar fi istoricul conversațiilor Utilizatorului cu Profesioniștii), ci doar atunci când asigură gestionarea, întreținerea și asigurarea funcționalității Aplicației, furnizorul nostru contractat pentru astfel de servicii va putea avea acces pentru a le vizualiza, doar așa cum este necesar pentru furnizarea serviciilor, acestuia din urmă fiindu-i aplicabile aceleași obligații privind prelucrarea datelor personale precum aplicației WONDER BABY.

Aceste informații vor putea fi disponibile WONDER BABY în situația în care Utilizatorul încarcă respectivele informații în dosarul său medical virtual acordând în mod expres accesul WONDER BABY la aceste date. De asemenea, stabilit pentru efectuarea plății pentru serviciile oferite de aplicația WONDER BABY și cele oferite de medicii specialiști va fi disponibil pentru efectuarea plății în Aplicație și defalcat în mod corespunzător în cadrul facturii.

Te asigurăm că asistența acordată prin utilizarea canalelor de comunicare video-audio nu este înregistrată de către WONDER BABY sau furnizorii noștri și nici nu vor fi stocate imaginea sau vocea ta. Este interzisă înregistrarea/stocarea/distribuirea, video/audio de către tine a consultației/sesiunii, inclusiv prin utilizarea unor alte dispozitive în acest scop, iar în caz contrar, atât Utilizatorul, cât și Profesionistul, au dreptul de a opri consultația/sesiunea.

Utilizatorul și Specialistul vor putea avea acces la istoricul convorbirilor scrise medic-pacient efectuate prin intermediul Aplicației, inclusiv la rapoartele de după consultații/sesiuni, pe întreaga durată în care Utilizatorul va avea un cont în Aplicație. Acestea vor fi păstrate pe întreaga durată în care Utilizatorul deține un cont în Aplicație. 

WONDER BABY oferă Specialiștilor prin intermediul Aplicației exclusiv servicii de punere la dispoziție a Aplicației cu ajutorul căreia Specialistul poate, în mod voluntar, să presteze servicii de asistență medicală cu respectarea prevederilor legale. Această Aplicație poate fi privită de către Specialist drept un instrument de desfășurare a asistenței medicale prin telemedicină.

WONDER BABY nu este răspunzătoare pentru informațiile transmise de medici în Aplicație. Serviciile de asistență medicală prin Aplicație vor fi prestate exclusiv de către Specialiști și sub responsabilitatea acestora, Specialiștii fiind responsabili de respectarea prevederilor legale aplicabile, inclusiv cu privire la limitele consultației sau serviciilor oferite Utilizatorilor, selectarea documentelor care pot fi transmise prin Aplicație, ori pentru obținerea în mod corespunzător a informațiilor și documentelor necesare din partea Utilizatorului, inclusiv a consimțământului informat al Utilizatorului pentru intervenția medicală. WONDER BABY îți pune la dispoziție în acest scop un canal de comunicare securizat prin care Utilizatorul poate transmite documentele necesare prestării serviciilor de telemedicină în cele mai bune condiții.

În plus față de o conexiune la internet, pentru furnizarea asistenței medicale prin comunicare video-audio, este necesar accesul utilizatorilor (Specialiști și Utilizatori) la un dispozitiv cu cameră video și un microfon funcționale care să permită comunicarea.

WONDER BABY nu își asumă răspunderea dacă dispozitivul folosit de Utilizator sau de Specialist nu dispune de aceste facilități funcționale și serviciul nu poate fi prestat sau este întrerupt din aceste motive, sau dacă sesiunea este întreruptă ca urmare a unor evenimente externe precum întreruperi de curent, dezastre naturale, alte situații de forță majoră sau caz fortuit. În acest caz, în funcție de disponibilitatea Utilizatorului, consultația va putea fi programată la o altă dată doar cu condiția ca sesiunea să fi fost întreruptă din cauza unor evenimente externe care nu au fost provocate din culpa Utilizatorului.    

În cazul în care are loc o deconectare în cadrul unei consultații/sesiuni video-audio online, Utilizatorul este de acord să depună toate diligențele pentru a se reconecta cât mai repede posibil în cadrul acelei consultații și pentru a identifica și remedia cauza care a determinat întreruperea conexiunii respective. 

WONDER BABY nu are calitatea de unitate medicală în sensul Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății și nu oferă ea însăși servicii de asistență medicală și nici asistență specializată fără caracter medical. În consecință, WONDER BABY nu oferă ea însăși prin Aplicație servicii de examinare, monitorizare, îndrumare, tratament sau alt act realizat în scop de diagnostic preventiv, terapeutic ori de reabilitare sau de îndrumare și monitorizare în scop de contribuire la calitatea sănătății prin menținerea unui stil de viață sănătos, ci asistența medicală și asistența specializată fără caracter medical vor fi furnizate de către Specialiștii disponibili în Aplicație. De asemenea, prin acceptarea Termenilor și Condițiilor înțelegi și ești de acord că Societatea nu activează în domeniul acordării de asistență medicală și nici de asistență specializată fără caracter medical și că orice interacțiune legată de asistența acordată prin intermediul Aplicației, precum și de orice act realizat în prestarea serviciilor de asistență realizată între un profesionist și pacient este în responsabilitatea exclusivă a profesionistului și a pacientului. Relația dintre tine și WONDER BABY nu va fi în niciun caz considerată o relație profesionist-pacient. Astfel, ești de acord cu faptul că WONDER BABY nu are niciun control asupra comportamentului și serviciilor de asistență oferite de profesioniști și nu este răspunzătoare pentru acestea.

Medicul care a efectuat serviciul medical răspunde întotdeauna pentru respectivul act medical, conform normelor medicale ale Colegiului Medicilor si prevederilor legale aplicabile. Prestatorul de servicii medicale răspunde în condițiile legii civile pentru prejudiciile produse de personalul medical angajat, în solidar cu acesta.   

 • Prețul, comisionul și modalitatea de plată

Anumite funcționalități ale Aplicației îți sunt oferite în mod gratuit, iar acestea vor fi indicate în mod corespunzător în Aplicație.

Restul funcționalităților îți vor fi accesibile în funcție de abonamentul ales pentru utilizarea Aplicației sau serviciile ori produsele achiziționate în mod separat.

Pentru furnizarea asistenței medicale și asistenței specializate fără caracter medical prin intermediul tehnologiei informației și mijloacelor electronice de comunicare vom percepe un comision din prețul stabilit pentru consultație/sesiune. Comisionul perceput de WONDER BABY pentru utilizarea de către Utilizator a funcționalităților Aplicației privind furnizarea tehnologiei necesare în vederea prestării serviciilor de telemedicină este de 35% din prețul unor astfel de servicii.

Tariful pentru consultațiile/sesiunile/asistența oferite de către Specialiști prin Aplicație este stabilit de către fiecare Specialist sau WONDER BABY înainte ca programarea sau acceptarea serviciului de asistență de către Utilizator să aibă loc. Utilizatorul va cunoaște prețul serviciilor de asistență de care dorește să beneficieze încă dinainte de a confirma prestarea serviciilor de către Specialist. 

Aplicația pune la dispoziția Utilizatorilor facilitatea de a primi factură pentru serviciile prestate de Specialist și serviciile de intermediere oferite de Aplicație. Factura va fi generată automat din Aplicație și va cuprinde informații legate de serviciul prestat și tariful aplicabil, putând fi descărcată din secțiunile specifice disponibile în Aplicație. WONDER BABY va decide conținutul și forma facturii, putând modifica dacă consideră necesar aceste elemente, însă atât Utilizatorul, cât și Specialistul, acceptă faptul că aceasta nu reprezintă asistență profesională din partea WONDER BABY cu privire la aspecte de taxe, fiscale sau financiare și că WONDER BABY nu acordă nicio garanție legată de respectiva factură.  

WONDER BABY acționează doar ca un intermediar, urmând ca plata prețului să aibă loc exclusiv prin intermediul Aplicației, cu utilizarea serviciului de plată pus la dispoziție de către furnizorul nostru de servicii de plată.

Este interzisă utilizarea unei alte modalități de plată a serviciilor oferite de Specialiști, în afara Aplicației și orice tentativă de fraudare de către Specialist sau Utilizator va fi sancționată de către WONDER BABY, inclusiv prin restricționarea/suspendarea/închiderea posibilității acestora de folosire a Aplicației.

Plata prețului de către Utilizator va avea loc anterior prestării serviciilor de către Specialist. Prețul pentru asistența medicală și asistența specializată fără caracter medical prin intermediul tehnologiei informației și mijloacelor electronice de comunicare va trebui să fie achitat de către Utilizator cu cel puțin 30 de minute înainte de ora stabilită pentru începerea consultației/sesiunii. Vei putea începe consultația/sesiunea doar dacă aceasta a fost achitată în prealabil. Prin plata prețului în Aplicație, obligațiile de plată ale Utilizator vor fi considerate stinse.  

Specialistul va furniza informațiile de identificare pentru acele entități necesare pentru întocmirea facturii prin completarea informațiilor solicitate în cadrul aplicației pentru generarea facturii aferente serviciilor, dar și a raportului de sesiune.

După finalizarea achiziției de către Utilizator și validarea metodei de plată, în conformitate cu acești Termeni și Condiții, WONDER BABY va înștiința Specialistul asupra confirmării comenzii, incluzând, printre altele, serviciile solicitate, numărul de referință și data comenzii. 

Dacă din motive tehnice consultația nu poate avea loc (întreruperi datorate de exemplu lipsei conexiunii la internet a Specialistului sau Utilizatorului), consultația/sesiunea va fi reprogramată la o dată agreată de Utilizator și Specialist, iar prețul achitat va fi folosit pentru respectiva consultație. Dacă Utilizatorul a achitat consultația, dar Specialistul, indiferent de motiv, nu își onorează programarea, și nu este agreată o reprogramare a respectivei consultații, Utilizatorului îi va fi restituit prețul plătit.

Prețurile ce vor fi stabilite pentru sesiunile de telemedicină vor include toate taxele (e.g. TVA) și costurile aplicabile și vor fi afișate în Aplicație în RON/LEI, acestea fiind detaliate în mod defalcat în cadrul facturii care se va emite ulterior finalizării sesiunii de telemedicină.

Plata efectuată de Utilizator va fi operată online, în pagina dedicată deschisă din Aplicație, prin furnizorul nostru de servicii de plată securizate. Relația contractuală pentru furnizarea serviciilor de plată va fi încheiată între WONDER BABY și furnizorul de servicii de plată.

Mijloacele de plată acceptate sunt cele indicate de către furnizorul de servicii de plată în secțiunea dedicată plății. WONDER BABY nu își asumă nicio răspundere în legătură cu metoda de plată utilizată, asupra căreia întreaga răspundere juridică, tehnică și operațională revine furnizorului de servicii de plată. Ne rezervăm dreptul de a schimba în orice moment furnizorul de servicii de plată. 

Comisionul perceput de WONDER BABY poate fi modificat în orice moment și va intra în vigoare de îndată, însă fără a afecta asistența deja furnizată de Specialist și achitată de Utilizator.

Te rugăm să ai în vedere faptul că putem să refuzăm o achiziție plasată în Aplicație de către Utilizator, fără nicio răspundere pentru despăgubiri, dacă plata nu poate fi efectuată, din motive precum faptul că banca emitentă nu acceptă cardul utilizat pentru plată, sau furnizorul de servicii de plată invalidează sau refuză plata, ori dacă datele furnizate de Utilizator sunt incomplete/incorecte. Într-o astfel de situație Utilizator va fi notificat în scris pentru a remedia impedimentele, sau în caz contrar, comanda plasată de acesta va fi anulată. 

 • ACHIZIȚIONAREA PRODUSELOR LISTATE ÎN APLICAȚIE

Aplicația WONDER BABY reprezintă o platformă intermediară între Cumpărător și Vânzător, achiziționarea produselor comercializate de către Vânzător în cadrul aplicației reprezentând un contract bilateral încheiat direct între Cumpărător și Vânzător.

 • Achiziționarea produselor listate în secțiunea SHOP de către WONDER BABY.

În condițiile în care produsele listate în secțiunea SHOP a aplicației sunt comercializate în mod direct de către WONDER BABY vor fi aplicate următoarele reguli pentru încheierea contractului de vânzare, acestea putând fi accesate și descărcate prin accesarea următorului link:

De asemenea, regulile privind încheierea contractului între CUMPĂRĂTOR și WONDER BABY VÂNZĂTOR se regăsesc și sunt puse la dispoziția CUMPĂRĂTORULUI înainte de plasarea unei comenzi.

 • Achiziționarea produselor listate în secțiunea SHOP de către o terță persoană juridică.

WONDER BABY listează în aplicație produsele pentru care a încheiat un acord cu Vânzătorul, iar achiziționarea acestora se face prin punerea în contact în mod direct a utilizatorului în calitatea acestuia de CUMPĂRĂTOR cu VÂNZĂTORUL prin intermediul platformei/site-ului utilizat de către VÂNZĂTOR, contractul fiind încheiat în afara aplicației WONDER BABY.

WONDER BABY nu este responsabil pentru calitatea produselor achiziționate prin intermediul aplicației și nu își asumă nicio răspundere față de CUMPĂRĂTOR, iar orice reclamație se va adresa în mod direct VÂNZĂTORULUI.

Contractul de vânzare încheiat între Vânzător și Cumpărător este guvernat în mod direct de către Termenii și Condițiile Vânzătorului, precum și de Politica GDPR a acestuia, drepturile și obligațiile contractuale fiind stabilite și agreate direct între aceștia.

VÂNZĂTORUL își asumă obligația de a informa în mod corect și în timp util CUMPĂRĂTORUL despre dispozițiile legale care guvernează raportul juridic dintre aceștia.

Prin urmare, Utilizatorul aplicației WONDER BABY își asumă faptul că toate drepturile și obligațiile sale în ceea ce privește achiziționarea produselor listate în aplicație vor fi stabilite de către VÂNZĂTOR, încheierea contractului, prețul produsului, livrarea comenzii, garanția de calitate și dreptul de a returna produsul reprezentând elemente esențiale ce urmează a fi stabilite în mod direct între CUMPĂRĂTOR și VÂNZĂTOR.

 • CONDUITA

Înțelegeți și sunteți de acord că sunteți singurul responsabil pentru respectarea tuturor legilor, regulilor, reglementărilor și obligațiile medicale, fiscale etc. care vi se pot aplica pentru utilizarea aplicației WONDER BABY.

Astfel, nu aveți dreptul și sunteți de acord să:  

 • Nu încălcați nicio dispoziție legală sau hotărâre a unei instanțe judecătorești în legătură cu activitatea desfășurată de Dvs. și a politicilor care reglementează regimul Taxelor și Impozitelor;
 • Nu utilizați, manual sau automat, software, dispozitive, script-uri sau orice alte mijloace pentru a accesa oricare din paginile aplicației WONDER BABY;
 • Nu accesați sau utilizați aplicația WONDER BABY pentru a utiliza, expune sau a da dreptul de a utiliza sau de a expune orice conținut al aplicației care:
  • Nu este afișat în mod public de către WONDER BABY în paginile de căutare și afișare a rezultatelor sau în paginile listate;
  • Este inconsistent, în orice mod, față de Termenii și Condițiile WONDER BABY sau orice alte Politici, Reglementări, Termeni și Condiții Specifice WONDER BABY;
  • Este în neconcordanță cu regulile privind confidențialitatea sau orice alte drepturi ale Utilizatorilor și/sau ale oricărui Terț.
 • Nu utilizați aplicația WONDER BABY într-un scop comercial sau de orice altă natură, dacă nu este explicit permis în cadrul acestor Termeni și Condiții, sau într-o manieră care ar presupune, în mod fals, faptul că aveți recomandarea WONDER BABY sau că acționați ca urmare a unui parteneriat încheiat cu WONDER BABY sau în orice mod care ar conduce, în mod eronat, la faptul că sunteți afiliat cu WONDER BABY;
 • Nu aduceți atingeri, în niciun mod și de orice fel, identității și brand-ului WONDER BABY, inclusiv prin:
  • Utilizarea neautorizată a Conținutului WONDER BABY;
  • Înregistrarea și/sau utilizarea WONDER BABY sau a unor denumiri asemănătoare, derivate etc, în nume de domenii, denumiri comerciale, mărci comerciale etc.;
  • Înregistrarea și/sau utilizarea unor denumiri care imită sau care sunt foarte similare cu WONDER BABY astfel încât produce confuzii;
  • Comportament inadecvat, incongruent cu precizările din prezentul document si/ sau cu regulile si/sau bunele practici WONDER BABY.
 • Nu copiați, stocați, accesați, utilizați orice informație WONDER BABY în scopuri care nu sunt explicit permise prin acești Termeni și Condiții;
 • Nu încălcați drepturile WONDER BABY și/sau drepturile oricărei alte persoane  și/sau entități cu privire, dar nelimitându-se, la: proprietate, confidențialitate, publicitate și/sau drepturi contractuale;
 • Nu interveniți, deteriorați și/sau distrugeți aplicația WONDER BABY cu ajutorul, dar fără să se limiteze la, utilizarea de viruși, cod dăunător, atacuri și/sau orice alte metode / tehnologii similare;
 • Nu utilizați WONDER BABY pentru livrarea / distribuția de email –  mesaje nesolicitate (SPAM);
 • Nu va înregistrați și nu vă creați mai mult de 1 (un) cont WONDER BABY. De asemenea, nu va înregistrați sau creați cont/conturi WONDER BABY în numele altei persoane;
 • Nu recrutați sau solicitați, în orice mod, oricărui Utilizator al Aplicației WONDER BABY să se alăture unor site-uri/platforme/servicii terțe care sunt sau nu competitoare WONDER BABY, fără aprobarea prealabilă, în scris, a WONDER BABY;
 • Nu utilizați aplicația WONDER BABY în numele unei alte persoane sau entități, nu falsificați și nu induceți în eroare alți Utilizatori WONDER BABY cu privire la identitatea Dvs. în cadrul Aplicației;
 • Nu utilizați script-uri sau orice alte metode pentru a colecta informațiile disponibile în cadrul Aplicației WONDER BABY;
 • Nu postați, încărcați, publicați, transmiteți conținut care:
  • Încalcă sau aduce atingere patentelor de invenție, drepturilor de autor, mărcilor comerciale, secretelor comerciale, drepturilor morale sau oricăror altor drepturi de proprietate intelectuală, drepturilor de publicitate sau a vieții private a Terților;
  • Încalcă sau încurajează orice comportament care ar putea duce la încălcarea legilor, reglementărilor, regulamentelor; etc;
  • Este fals, fraudulos, înșelător (în mod direct sau prin omisiune);
  • Este defăimător, obscen, pornografic, vulgar sau ofensator;
  • Promovează discriminarea, rasismul, ură, hărțuirea sau vătămarea indivizilor sau a unui grup de indivizi;
  • Este violent, amenințător sau care promovează activități sau substanțe ilegale.
 • Nu preluați, în mod sporadic și/sau sistematic, date sau conținut al Aplicației WONDER BABY în scopul de a crea sau compila, direct sau indirect, într-o singură descărcare (download) sau mai multe, o colecție, compilare, bază de date, director sau alte asemenea, fie prin metode manuale, prin utilizarea de roboți sau în orice alt mod;
 • Nu utilizați,  afișați   expuneți informațiile  conținutul Aplicației WONDER BABY pe cadrul altor site-uri, decât în condițiile expres formulate de WONDER BABY;
 • Nu probați, scanați, testați vulnerabilitatea oricărui sistem si/sau rețea WONDER BABY și nu încălcați regulile de securitate ale autentificării;
 • Nu încercați să evitați, ocoliți, eliminați, dezactivați, alterați, desecretizați sau de a eluda orice măsură implementată de către WONDER BABY sau partenerii acestuia în scopul de a proteja Aplicația WONDER BABY;
 • Nu utilizați metode de a falsifica traficul și/sau pachețele TCP/IP pentru a trimite mesaje modificate, falsificate sau înșelătoare cu privire la identitatea sursei respective;
 • Nu încercați să descifrați, dezasamblați codul sursă al oricărei soluții software folosite pentru funcționarea Aplicației WONDER BABY;
 • Nu încurajați, consiliați, determinați sau asistați orice persoană sau entitate în a realiza oricare dintre cele expuse mai sus;

WONDER BABY are dreptul a investiga și de a urmări încălcările de la oricare dintre regulile de mai sus, până la limita superioară a legii. De asemenea, așa cum prevăd și acești Termeni și Condiții, WONDER BABY poate lua o serie de măsuri și acțiuni împotriva celor care nu respectă aceste reguli, ce pot însemna, dar nelimitându-se la, dezactivarea / anularea / ștergerea contului Dvs., etc.

WONDER BABY poate accesa, păstra, dezvălui și/sau pune la dispoziție informațiile Dvs. dacă acest lucru este cerut ca urmare a unei reglementări sau legi în vigoare, sau dacă respectivele informații sunt utilizate pentru:   

 • A răspunde la reclamații redactate împotriva WONDER BABY;
 • A răspunde la citații, mandate etc, ca parte a unui proces legal;
 • A pune în aplicare sau de a administra acordurile WONDER BABY cu Utilizatorii;
 • A preveni frauda, evaluarea riscurilor, anchetelor, asigurarea asistenței Utilizatorilor WONDER BABY, dezvoltarea Aplicației etc;
 • A proteja drepturile, proprietatea sau siguranța WONDER BABY și a Utilizatorilor Aplicației.

Sunteți de acord și recunoașteți că WONDER BABY nu are nicio obligație de a monitoriza accesul sau utilizarea de către Dvs. a Aplicației online și/sau de a verifica, modifica sau edita Conținutul Utilizator postat de Dvs., dar are dreptul să facă acest lucru în scopul de:

 • A opera în bune condiții Aplicația;
 • A o îmbogăți în mod constant (inclusiv, dar fără a se limita la, prevenirea fraudei, evaluarea riscurilor, investigații/anchete, asistentă clienților săi etc);
 • A asigura respectarea acestor Termeni și Condiții;
 • A se conforma cu legislația în vigoare sau hotărâri definitive ale instanțelor judecătorești.

WONDER BABY își rezervă dreptul, în orice moment și fără o notificare prealabilă, de a șterge sau dezactiva accesul la orice Conținut al Aplicației, la libera sa alegere, în cazul în care îl consideră inacceptabil pentru orice motiv, prin încălcarea acestor Termeni și Condiții sau în orice alt mod care este dăunător Aplicației WONDER BABY sau Utilizatorilor acesteia.

 • LIMITELE RĂSPUNDERII

Înțelegeți, recunoașteți și sunteți de acord că, până la limita superioară prevăzută de lege, întregul risc care decurge ca urmare a utilizării aplicației este responsabilitatea dvs.

Atât WONDER BABY, cât și orice altă parte implicată în crearea, dezvoltarea sau livrarea aplicației nu sunt responsabili pentru orice daune indirecte, conexe, caracteristice, specifice și/sau care ar putea fi determinate de utilizarea WONDER BABY, cum ar fi, dar nelimitându-se la: pierderea de câștiguri (bani, profituri etc); pierderea de date; întreruperea serviciilor; daune ale sistemelor informatice (calculatoare, imprimante, router-e, switch-uri etc); vătămare corporală sau stres emoțional care decurg sau au legătură cu acești Termeni și Condiții; utilizarea sau imposibilitatea utilizării aplicației; incompatibilitatea dintre aplicație și orice alt program informatic sau echipament ori dispozitiv hardware; orice prejudicii provocate de sau ca urmare a serviciilor furnizate de Procesatorul de Plăți;

Ești de acord cu faptul că, din când în când, putem elimina sau suspenda utilizarea Aplicației sau a Serviciilor oferite pe perioade nedeterminate de timp în orice moment, uneori fără notificare prealabilă, din motive justificate pentru noi, cum ar fi dar fără a se limita la, efectuarea mentenanței Aplicației. Încercăm ca aceasta să nu interfereze cu programările tale la consultațiile ce urmează a fi efectuate prin intermediul Aplicației, însă dacă acestea vor fi afectate, te vom ajuta să reprogramezi respectivele consultații cât mai curând. De asemenea, este posibil ca în cazuri de forță majoră sau caz fortuit, Aplicația să nu fie disponibilă, situație în care în condițiile legii, WONDER BABY nu va fi ținut responsabilă pentru astfel de evenimente și întreruperi în oferirea Serviciilor. WONDER BABY nu este răspunzătoare pentru neprezentarea profesionistului la programarea solicitată. 

 • DESPĂGUBIRI

Utilizatorul va compensa și proteja WONDER BABY și angajații acestuia de și împotriva oricăror și tuturor litigiilor, acțiunilor sau procedurilor administrative, plângerilor, revendicărilor, costurilor și cheltuielilor de orice natură, inclusiv onorariile avocaților și cheltuielile cu privire la:

 • Utilizări ale Aplicației WONDER BABY pentru alte scopuri decât cele permise și prevăzute în cadrul prezentului Acord;
 • Nerespectarea de către Utilizator a dispozițiilor prevăzute de prezentul Acord;
 • Încălcarea oricăror dispoziții legale care protejează drepturile VÂNZĂTORILOR de produse listate în Aplicația WONDER BABY, drepturile angajaților WONDER BABY sau în ceea ce privește alte părți terțe față de raportul juridic contractual dintre Utilizator și WONDER BABY.

În eventualitatea în care sunt înregistrate astfel de acțiuni împotriva WONDER BABY, acesta din urmă va trimite cu promptitudine o notificare Utilizatorului în vederea asigurării întregii asistențe disponibile în rezolvarea unor astfel de acțiuni și va WONDER BABY va fi compensat de către Utilizator pentru toate cheltuielile rezonabile suportate în această activitate.

 • CONFIDENȚIALITATE

Politica GDPR și Politica Cookie-urilor fac parte integranta din Termenii și Condițiile WONDER BABY, constituind Acorduri juridice obligatorii pentru părți.

Înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că Politica GDPR si Politica Cookie-urilor, care pot fi actualizate periodic, guvernează modul în care WONDER BABY utilizează datele Dvs. personale.

Politica GDPR si Politica cookie-urilor vor fi întotdeauna disponibile în cadrul aplicației WONDER BABY.

 • PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Aplicația WONDER BABY și conținutul acesteia este protejată prin drepturi de autor, mărci comerciale precum și prin orice alte legi ale dreptului internațional în respectivele materii.

Înțelegeți, recunoașteți și sunteți de acord că aplicația WONDER BABY și toate drepturile de proprietate intelectuală asociate sunt proprietatea exclusivă a WONDER BABY.  Nu aveți dreptul de a elimina, modifica sau ascunde însemnele cu privire la drepturile de autor, a mărcii înregistrate sau alte drepturi de proprietate incorporate în aplicația WONDER BABY sau în alte documente / materiale care o însoțesc.

Toate mărcile comerciale, logo-urile, denumirile comerciale precum și orice alte drepturi de proprietate ale  utilizate de către, sau care au legătură cu WONDER BABY sunt mărci comerciale protejate de dreptul internațional.

 • LICENȚA OFERITĂ UTILIZATORILOR

În conformitate cu prezentul document de Termeni și Condiții și sub rezerva respectării tuturor condițiilor stipulate aici, WONDER BABY oferă o licență de utilizare limitată, neexclusivă și netransferabilă pentru accesarea și vizualizarea Conținutului Aplicației (Conținut WONDER BABY și Conținutul Utilizatorilor), exclusiv în scopuri personale și necomerciale.

Astfel, înțelegeți și sunteți de acord că:

 • Nu aveți niciun drept cu privire la sublicențierea drepturilor de licențiere oferite dvs., așa cum au fost definite aici;
 • Nu veți utiliza, copia, modifica, distribui, licenția, vinde, transfera, afișa sau comunica public, transmite, difuza sau exploata în orice mod aplicația WONDER BABY, cu excepția cazurilor permise în mod explicit în acești Termeni și Condiții.
 • Conținutul Utilizatorilor

Că Utilizator al Aplicației WONDER BABY aveți dreptul, în limitele impuse și la propria noastră alegere, de a posta, publica, încărca, distribui și transmite conținut în cadrul aplicației. Prin punerea la dispoziție a acestui conținut, în cadrul Aplicației WONDER BABY sau prin orice alte inițiative, acțiuni, campanii etc. ale WONDER BABY (publicitare, de promovare etc), acordați WONDER BABY un drept la nivel mondial, irevocabil, perpetuu, neexclusiv, transferabil, în mod gratuit, cu drept de sublicențiere, de utilizare, vizualizare, copiere, adaptare, modificare, distribuire, licențiere, vânzare, transfer, afișare sau comunicare publică, transmitere, difuzare, acces, în ceea ce privește exploatarea întregului conținut creat de dvs. în calitate de Utilizator.

WONDER BABY recunoaște dreptul Dvs. de proprietate asupra conținutului încărcat în aplicație și, prin acești Termeni și Condiții, nu pretinde vreun astfel de drept personal asupra acestuia. Astfel, nicio condiție și/sau reglementare din acești Termeni și Condiții nu vor fi considerate în a limita drepturile Dvs. de a utiliza și exploata acest Conținut.

Sunteți de acord și confirmați faptul că sunteți singurul responsabil pentru tot Conținutul pe care îl faceți public în cadrul Aplicației WONDER BABY in conformitate cu regulile, recomandările si / sau bunele practici WONDER BABY. Astfel, garantați că:

 • Sunteți proprietarul unic și exclusiv al Conținutului sau aveți toate drepturile, licențele și aprobările necesare pentru a acorda WONDER BABY drepturile asupra Conținutului, așa cum este descris în acești Termeni și Condiții;
 • Nu se vor încălca, deturna sau leza brevete de invenție, drepturi de autor, mărci comerciale, secrete comerciale, drepturi morale, drepturi de proprietate sau de proprietate intelectuală, drepturi de publicitate sau de confidențialitate, sau care pot duce la încălcarea oricărei legi sau reglementări în vigoare.
 • Legături cu alte resurse, site-uri etc.

Aplicația WONDER BABY conține legături (link-uri) către site-uri, resurse, conținut extern aplicației. Înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că:  

 • WONDER BABY nu este responsabil pentru disponibilitatea respectivelor resurse, site-uri, conținut etc;
 • WONDER BABY nu este responsabil pentru Conținutul, produsele sau serviciile cuprinse în cadrul resurselor externe;
 • Legăturile către conținutul extern nu implică aprobarea de către WONDER BABY a respectivelor resurse sau a conținutului, produselor sau serviciilor cuprinse în cadrul acestora;
 • Înțelegeți și sunteți de acord că aveți responsabilitate exclusivă și vă asumați toate riscurile care decurg din utilizarea unor astfel de resurse externe sau a conținutului, produselor sau serviciilor cuprinse în cadrul acestora.
 • Feedback-ul, Sugestiile și Opiniile Dvs.

Poți să ne transmiți părerile, sugestiile, opiniile și feedback-ul tău fie prin email, fie utilizând opțiunea Feedback din cadrul aplicației WONDER BABY.

Salutăm și încurajăm întotdeauna astfel de inițiative întrucât ne vor ajuta să îmbunătățim în permanență produsele și serviciile oferite Utilizatorilor WONDER BABY.

Înțelegi și ești de acord:

 • Că întregul Feedback pe care ni-l transmiți devine proprietatea WONDER BABY;
 • Transferi irevocabil către WONDER BABY toate drepturile, titlurile și interesele legate de acest Feedback, incluzând, dar nelimitându-se la: brevet/drept cu aplicabilitate universală, drepturi de autor, secret comercial, moral sau alt tip de proprietate, drepturi de proprietate intelectuală etc.;
 • Că renunți la orice drepturi morale pe care le-ai putea avea cu privire la Feedback-ul trimis.
 • DREPTURILE DE AUTOR

WONDER BABY respectă drepturile de autor și se așteaptă ca toți Utilizatorii aplicație să facă același lucru.

În cazul în care Utilizatorii încalcă sau sunt suspectați că încalcă în mod repetat drepturile de autor, WONDER BABY va dispune închiderea sau ștergerea conturilor de Utilizatori ale persoanelor / entităților în cauză.

Înțelegeți și sunteți de acord că aveți dreptul de a descărca și imprima conținutul Aplicației WONDER BABY pentru uz propriu în următoarele condiții:

 • Niciun document sau grafică nu va fi modificată;
 • Nicio grafică din cadrul Aplicației WONDER BABY nu va fi folosită separat de textul care o însoțește;
 • Toate materialele vor conține referiri cu privire la copyright și marcă.

Dacă nu se specifică altfel, drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală din toate materialele de pe această aplicație sunt deținute de WONDER BABY.

Nicio parte a acestei aplicații nu poate fi reprodusă, stocată sau inclusă în orice alt sistem electronic, public sau privat, fără acordul prealabil WONDER BABY.

Orice drepturi care nu sunt exprimate în mod expres în această listă sunt rezervate WONDER BABY.

 • ÎNCETAREA ACORDULUI

Prezentul Acord va produce efecte pentru o perioadă de 30 de zile de la data acceptării acestuia, ca urmare a creării unui cont de Utilizator în cadrul Aplicației WONDER BABY. La sfârșitul respectivei perioade de 30 de zile, Acordul se va reînnoi în mod automat și continuu pentru o perioadă de încă 30 de zile, și tot așa, până în momentul în care una dintre părți va decide să înceteze acest Acord în următoarele condiții, descrise mai jos.

 • Rezilierea unilaterală și de comun acord

Puteți rezilia unilateral acest Acord oricând, fără nicio notificare prealabilă și fără a putea fi obligat la plata vreunei despăgubiri, prin transmiterea unei notificări în scris către WONDER BABY.

De asemenea prin utilizarea opțiunii de ștergere a contului se subînțelege exprimarea intenției dumneavoastră de a denunța unilateral contractul încheiat cu WONDER BABY.

WONDER BABY poate rezilia unilateral acest Acord, fără a aduce atingere drepturilor stipulate mai jos, în orice moment, prin transmiterea unui email către Dvs.

 • Încetarea în caz de încălcare, suspendare sau alte măsuri

WONDER BABY poate rezilia acest Acord în orice moment, fără niciun preaviz sau notificare în acest sens, dacă:

 • Ați încălcat semnificativ acești Termeni și Condiții;
 • Ați furnizat date incorecte, frauduloase, de ne-actualitate sau incomplete în timpul creării Contului WONDER BABY;
 • Ați încălcat legislația aplicabilă, reglementările în vigoare sau drepturile terților;
 • WONDER BABY consideră, cu bună-credință, că o astfel de măsură este necesară pentru a proteja siguranța, dreptul de proprietate sau interesele celorlalți Utilizatori, ale WONDER BABY sau ale terților, pentru prevenirea fraudei, evaluarea riscurilor, desfășurarea anchetelor legale etc.
 • Consecințe

Dacă acest Acord va înceta, la inițiativă Dvs. sau a WONDER BABY, în condițiile stipulate mai sus, nu avem nici-o obligație de a șterge sau de a vă returna Conținutul dvs. precum și nici-o evaluare/Feedback/review-uri făcute și/sau transmise de către Dvs. La finalizarea acestui Acord nu aveți dreptul la înapoierea contului sau a Conținutului Dvs.

Dacă accesul sau utilizarea Aplicației WONDER BABY au fost restricționate, în cazul în care contul Dvs. a fost suspendat sau dacă Acordul a fost reziliat de către WONDER BABY, nu aveți dreptul de a crea sau înregistra un nou Cont de Utilizator sau de a accesa serviciile Aplicației WONDER BABY prin folosirea unor alte conturi de utilizator.

În caz de reziliere, toate clauzele acestui Acord, care sunt rezonabile a rămâne în vigoare, vor rămâne active și vor produce, astfel, în continuare efecte.

 • NOTIFICĂRI

Toate notificările și/sau orice comunicare, inclusiv cele legate de modificările aduse acestor Termeni și Condiții, se vor face de către WONDER BABY în scris:

 • Prin email (poștă electronică), către adresa pe care Dvs. ați pus-o la dispoziție la crearea contului WONDER BABY;
 • Prin mesaje publicate în cadrul Aplicației WONDER BABY.

Pentru notificările făcute prin email (poșta electronică), data primirii acestora va fi considerată data la care se transmite respectiva notificare.

 • LITIGII

Acești termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legislația românească și cea a Uniunii Europene.

Orice divergență apărută între Părți se va soluționa pe cale amiabilă. Dacă soluționarea pe cale amiabilă nu este posibilă, Părțile se vor adresa instanțelor de judecată competente din București, cu excepția situațiilor în care legea prevede în mod expres și imperativ competența altei instanțe de judecată.

Totodată, Utilizatorul este informat și ca are posibilitatea de a se adresa Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (Bdul. Aviatorilor nr. 72, Sector 1, București, office@anpc.ro) sau apela la mediere, în conformitate cu prevederile Legii nr. 192/2006, privind medierea și organizarea profesiei de mediator, cu completările și modificările ulterioare.

 • COMUNICARE

În cazul în care aveți nelămuriri, neclarități sau pentru orice întrebări legate de Termenii și Condițiile de utilizare, te rugăm să ne contactezi la adresa de email: office@doctor-swiss.com sau fizic la sediul Doctor Swiss S.R.L. din București, sector 3, Bd Octavian Goga, nr 23, bl M106, sc 1, ap 31.

 • DISPOZIȚII FINALE

Acești Termeni și Condiții constituie Acordul și înțelegerea exclusivă și totală dintre Doctor Swiss S.R.L./WONDER BABY și Dvs. cu privire la utilizarea Aplicației WONDER BABY, cu excepția cazului în care pot fi completate cu politici suplimentare ale WONDER BABY (ghiduri, orientări, standarde, termeni și condiții pentru produse și/sau servicii specifice etc), situație în care respectivele documente fac parte integrantă din acest Acord.

De asemenea, acest Acord elimină și înlocuiește toate înțelegerile anterioare, scrise sau orale, dintre Dvs. și WONDER BABY cu privire la utilizarea Aplicației WONDER BABY, a serviciilor disponibile în cadrul aplicației etc.